privé verzorgingshuis nijmegen

Privé verzorgingshuis in Nijmegen

Op een rustgevende plek in het Gelderse Nijmegen vindt u Huize Mientje. Een privé verzorgingshuis voor senioren, met en zonder geheugenproblematiek. Kleinschalig en persoonlijk. Met échte aandacht en professionele zorg.

Contact ons

Een thuis bij Huize Mientje

Ouder worden hoort bij het leven. Maar als u niet meer zelfstandig kunt wonen, mogelijk door dementie, gebeurt er genoeg. Zowel voor u als voor uw dierbaren.

Bij Huize Mientje vinden wij het belangrijk dat u zich goed voelt. We weten ook hoe waardevol het voor uw naasten is dat u in goede handen bent. Daarom bieden we met ons privé verzorgingshuis in Nijmegen een veilige, warme basis. Een plek waar u zich thuis voelt.

Wonen in ons privé verzorgingshuis

Bij Huize Mientje wonen negen senioren, met en zonder geheugenproblematiek. Hoe u woont, kiest u zelf. U heeft uw eigen zit- en slaapkamer ingericht naar eigen wens. Medebewoners ontmoet u in de gezamenlijke woonkamer, leeshoek, keuken of prachtig aangelegde tuin met uitzicht over de schapenweide.

privé verpleeghuis nijmegen
privé verzorgingshuis Nijmegen

Het leven bij Huize Mientje

Vanzelfsprekend is er 24/7 professionele zorg aanwezig. Daarnaast vinden wij lekker en gezond eten heel belangrijk. Net als ontspanning en het ondernemen van leuke activiteiten. We zijn ervan overtuigd dat bewegen, muziek en lekker eten ieder mens goed doet. Daarom richten we ons op wat u wél kunt en het maken van mooie herinneringen.

Waarom Huize Mientje?

Omdat Huize Mientje zo kleinschalig is, is er tijd voor échte aandacht. Van uw vaste, persoonlijke begeleider krijgt u de best mogelijke zorg. Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarnaast richten we ons op het creëren van geluksmomenten. Dat maakt ons verzorgingshuis een liefdevol thuis. Een thuis dat iedereen zijn dierbaren toewenst.

Meer over Huize Mientje

Bezoek ons privé verzorgingshuis in Nijmegen

Huize Mientje is gevestigd op voormalig kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Op 10 minuten afstand van het centrum van Nijmegen en Beuningen. We zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bent u benieuwd naar ons verzorgingshuis? U bent altijd welkom om langs te komen. Maak hiervoor een afspraak door ons te bellen of te mailen. We geven u graag een rondleiding.

Danielle verzorgingshuis Nijmegen

Vragen of meer weten?

Wij helpen u graag verder! Bel ons op 024 – 20 22 021 of vul onderstaand formulier in. Wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.